U gebruikt een verouderde browser. Gebruik Google Chrome of Mozilla Firefox om uw ervaring te verbeteren.

De eerste levering

Huuskes bestaat al meer dan 60 jaar en is opgericht door Henk Huuskes senior. Met zijn eigen bestelbusje reed hij naar slagers, kruideniers en groenteboeren om vleeswaren en diverse diepvriesproducten aan de man te brengen.

- 1956 -

Eigen slager, poelier, groenteboer en keuken

Het bedrijf breidde zich al snel uit en er kwamen meer afdelingen bij. Zo kwam er een groenteboer, slager en poelier in dienst. In 1993 werden door de eerste koks volledige maaltijden bereid en bezorgd.

Even terug in de tijd
- 1980 -

Henk & Rob Huuskes

In 1991 gaf de grondlegger het spreekwoordelijke stokje over aan zijn zoons Henk en Rob. Opgegroeid met en in Huuskes, zijn zij tot op heden nog altijd dagelijks te vinden in het bedrijf. Sinds 2008 behoort ook Claudio Boscu bij de directie van Huuskes.

Henk en Rob Huuskes
Henk Huuskes, Claudio Boscu, Rob Huuskes
- 1991 -

In heel Nederland

Om de gehele Nederlandse markt te kunnen bedienen zijn er meerdere vestigingen geopend. Er werden een keuken in Winschoten en twee distributiecentra, namelijk in Hoevelaken en Nijmegen overgenomen. Inmiddels zijn de vestigingen Hoevelaken en Nijmegen verhuisd naar respectievelijk Beuningen en Nijkerk.

- 1994 -

Net als in een supermarkt

De vraag naar droge kruidenierswaren (DKW) bleef toenemen en in 2007 was de oprichting van de afdeling DKW een feit. Koffie, thee, frisdrank, kruiden of schoonmaakartikelen, Huuskes levert vanaf dat moment alles wat de klant nodig heeft in groot- én kleinverpakking.

dkw4
dkw
dkw2
- 2007 -

Koken voor iedereen in Oldenzaal

In Oldenzaal is een keuken geopend die volledig is ingericht op het bereiden van allergeenvrije maaltijden. In deze keuken richt Huuskes zich op meerdere dieetvormen: glutenvrij, lactosevrij, kippenei- en eiwitvrij, koemelk-eiwitvrij en pinda- en notenvrij.

- 2017 -

Nieuw duurzaam logistiek centrum

In januari 2018 is het Huuskes Logistiek Centrum geopend. De diepvries en de expeditiehal zijn hier naartoe verhuisd. Het gebouw is volgens de meest energiezuinige en milieuvriendelijke richtlijnen gebouwd.

Ons nieuwe logistiek centrum
- 2018 -

Blijven innoveren

Huuskes blijft innoveren omdat het altijd beter kan. Voor patiënten en cliënten, voor de medewerkers bij onze klanten, voor onze eigen medewerkers, voor het milieu en voor onze omgeving.

Meer weten?